Actualizarea Angry Birds Epic aduce posibilitatea de joc utilizator contra utilizator

  11

  Rovio a oferit un teaser pentru Angry Birds Epic inca din luna martie si a introdus noi optiuni, personaje si lumi in joc. Spre deosebire de celelalte jocuri Angry Birds, “Epic” incorporeaza o serie de competitii intre pasari si porcusorii verzi din joc.

   

  Cum Craciunul se apropie si este un potential prilej de descarcari suplimentare ale acestui joc, firma a introdus un update important care aduce posibilitatea modului de joc in care sa concureze doi utilizatori, astfel ca utilizatorii pot avea si adversari umani, nu doar adversari digitali. Odata instalata actualizarea jocului, va exista o optiune numita Player vs. Player Arena. Rovio sustine ca aceasta actualizare va oferi o experienta mai buna utilizatorilor si o posibilitate mai mare de personalizare a acesteia.

   

  De asemenea, odata cu acest update, utilizatorii vor putea personaliza si bannerele echipelor cu o serie de elemente nespecificate inca. Exista si o serie de competitii saptamanale care vor oferi jucatorilor premii virtuale, insa nu exista niciun fel de detalii suplimentare in acest sens.

   

  Prin parcurgerea acestor competitii saptamanale,  jucatorii vor putea avansa in clasament si pot ajunge la cea mai inalta, pozitia Diamant, daca vor avea abilitatile necesare. Iata si un material video care prezinta Angry Birds Epic:

   

   

  Πηγή: Slashgear