Actualizarea Android Lollipop ajunge treptat pe smartphone-urile Galaxy S5 din toata lumea

22

Poate ca actualizarea Android Lollipop nu a ajuns pe dispozitivele Galaxy S5 atat de repede pe cat se asteptau proprietarii de smartphone-uri, insa update-ul a inceput sa fie distribuit treptat. Un site de profil noteaza ca utilizatori din Spania au inceput sa primeasca actualizarea si ca acest lucru se va intampla in curand si in alte tari europene.

 

Pana acum, actualizarea Android Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 a fost disponibila doar in Polonia si Coreea de Sud, dar acum se pare ca a ajuns si in alte tari si ca extinderea distributiei va continua in perioada urmatoare. Deocamdata nu este clar cand acest update va ajunge si pe teritoriul Statelor Unite, insa Samsung a precizat ca lucreaza pentru a face actualizarea disponibila cat mai repede pentru cat mai multi utilizatori.

 

Cum Galaxy S5 a inceput sa fie actualizat la cel mai recent sistem de operare Google, cu siguranta si Galaxy Note 4 si Galaxy S4 urmeaza sa ajunga si ele pe lista candva in viitorul apropiat, desi nu exista inca informatii oficiale in acest sens.

 

Πηγή: BGR