Actualizare a aplicatiei Skype pentru Android

55

Skype a lansat versiunea 3.0 a aplicatiei pentru dispozitivele mobile care folosesc sistemul de operare Android, cu sublinierea ca aceasta a fost imbunatatita pentru a optimiza folosirea Skype pe tablete.

“Cum exista foarte multi utilizatori de tablete cu care efectueaza apeluri de voce si apeluri video, noua aplicatie este optimizata pentru a se potrivi pe ecranul mai mare, astfel ca acestia pot experimenta Skype pe un display mai mare, oriunde se duc”, a declarat intr-un post pe blog Derek Snyder, directorul executiv al companiei.

“De acum inainte utilizatorii pot impartasi momente, fotografii, amintiri sau zambete de pe cele mai populare tablete Android, inclusiv Samsung Galaxy Tab 2,Google Nexus 7, Acer Iconia, Asus Transformer Prime, Motorola Xoom si Sony S.”, a continuat Snyder.

Oficialul a mai precizat ca aceasta ultima versiune a aplicatiei Skype adauga imbunatatiri din punct de vedere audio si suport pentru codecul audio de banda extinsa numit SILK. “SILK a fost conceput pentru a surprinde bogatia vocii umane. Face fata cu success vitezelor variabile de internet, asigurandu-se ca, din punct de vedere audio, calitatea este cea mai buna posibila. In acest fel, aplicatia Skype va oferi utilizatorilor cea mai buna sonorizare pe tabletele lor, chiar daca conexiunea de internet este instabila.”

Alte imbunatatiri aduse de actualizarea aplicatiei Skype pentru Android sunt posibilitatea de logare pe Skype prin intermediul contului Microsoft si repararea unor brese. Noua aplicatie poate fi descarcata gratuit din magazinul online Google Play Store.

Iata un material video de prezentare a noii aplicatii:

 

 

 Sursa: TGDaily