Activision va lansa in toamna jocul Tony Hawk’s Pro Skater 5

28

Titlurile din seria de jocuri Tony Hawk s-au vandut in peste 40 de milioane de exemplare pana in prezent si se afla pe locul trei in topul celor mai vandute jocuri sportive din toate timpurile. Primele patru titluri din serie au fost adesea catalogate drept cele mai bune jocuri sportive din toate timpurile. Activision isi adauga din toamna un nou joc din serie in portofoliu – Tony Hawk’s Pro Skater 5.

 

Jocul aduce multe elemente noi pe langa simplul mod multi-player in care utilizatorul trebuie sa controleze un skateboard pentru a atinge anumite obiective. Pro Skater 5 este adaptat noii generatii de jucatori si aduce si posibilitatea de joc online cu mai multi competitori. Utilizatorii se pot juca impreuna cu prietenii sau pot sa concureze impotriva jucatorilor din toata lumea sau sa isi contruiasca propriile skatepark-uri pe care apoi sa le impartaseasca si altora.

 

Iata ce aduce nou Tony Hawk’s Pro Skater 5:

Modul clasic de joc a fost inlocuit cu unul nou – utilizatorii au acum la dispozitie miscari noi si combinatii extinse de trucuri pentru a-si lasa o amprenta unica asupra misiunilor sau obiectivelor pe care le au de indeplinit.

Online multiplayer – utilizatorii pot acum pentru prima data (doar cei care joaca de pe PS4 sau Xbox One) sa se joace online cu mai multi jucatori, sa concureze pentru diferite misiuni si sa deblocheze continut nou care sa faca personajul pe care il controleaza unul mai bun. In modul de joc multiplayer, pot concura simultan pana la 20 de jucatori.

Sesiuni de joc extinse – jocul cuprinde peste 80 de misiuni, in noua medii diferite.

Posibilitatea de construire si sharing de skatepark-uri.

Posibilitatea de a avea drept personaj vedete – utilizatorii pot alege din 10 skateri de top, fiecare cu abilitati distincte.

Creeaza-ti propria legenda – utilizatorii isi pot crea singuri personajul din joc prin intermediul unei optiuni de“personalizare a skater-ului”.

 

Jocul va fi lansat in aceasta toamna si va fi disponibil pentru consolele PS4, PS3, Xbox 360 si Xbox One.