Activision lanseaza jocul Skylanders SuperChargers

42

Activision isi mai adauga un titlu in portofoliu si lanseaza jocul Skylanders SuperChargers. Jocul este destinat copiilor si va ajunge in Europa pe 25 septembrie. Titlul va permite jucatorilor sa exploreze terenuri montane, lumi subacvatice, dar si inaltul cerului, totul cu ajutorul unor vehicule realizate detaliat.

 

Parti din joc se vor desfasura offline, dar vor prinde viata si in mediul virtual cu ajutorul Portal of Power. Diversitatea mediilor care pot fi explorate da o nota de unicitate jocului, iar titlul introduce si doua dintre personajele celebre ale Nintendo – Donkey Kong si Bowser. Aceste personaje vor fi disponibile special prin intermediul Skylanders SuperChargers Starter Packs de pe platformele Nintendo.

 

Skylanders SuperChargers introduce 20 de jucarii noi si are suport pentru cele peste 300 de jucarii din versiunile precedente alea francizei. In plus, pentru prima data, jucatorii vor putea sa cumpere in format digital Portal Owners Pack prin intermediul consolelor de joc sau a tabletelor iPad. De asemenea, jucatorii pot folosi portalul si pentru a extinde experienta de joc in mod offline, in timp ce se joaca cu propriile jucarii.

 

Printre elementele cheie ale noului Skylanders SuperChargers de la Activision se numara:

 

Vehicles-to-life – Pentru prima data, jucatorii vor putea transforma vehicule reale in unele virtuale cu ajutorul Portal of Power. Vor putea folosi apoi aceste vehicule pentru a explora medii terestre, aeriente sau acvatice. Vehiculele disponibile vor fi aranjate dupa tipul de teren si vor oferi jucatorilor abilitati unice si experiente variate de-a lungul jocului. Multe dintre aceste vehicule vor avea parti mobile, ceea ce le va face mai distractive in mediul offline.

Eroi noi – Personajele noi introduse de acest titlu vor ajuta Maestrii Portalului sa lupte cu Kaos. In plus, asa cum am precizat si mai sus, vor fi introduse si doua personaje accesibile celor care joaca titlul in ecosistemele Nintendo.

Vehicule personalizabile – Utilizatorii vor putea sa isi personalizeze vehiculele in numeroase moduri in interiorul jocului si sa isi imbunatateasca armele cu care acestea sunt dotate. Pe masura ce parcurg jocul, jucatorii vor descoperii si elemente noi ca avioane cu aripi de aur si altele.

SuperCharged Combos – Pentru o experienta de joc unica, utilizatorii vor putea combina un SuperCharger Skylander cu un vehicul cu semnatura unica pentru a crea o combinatia SuperCharged care va oferi abilitati superioare atat modului de joc cat si personajului controlat de utilizator.

Experienta de joc mai diversa – Jocul livreaza o experienta dinamica, condusa de scenariul din joc si imbunatatita cu numeroase aventuri. Multitudinea de elemente noi si de personaje va asigura divertismentul si va permite o experienta de joc complexa. In plus, ritmul rapid de desfasurare a scenariului va imprima dinamica povestii, pe masura ce ea este parcursa.

 

Jocul Skylanders SuperChargers va fi disponibil, incepand cu 25 septembrie (in Europa), pe urmatoarele console: PS3, PS4, PC, Xbox 360, Xbox One, iPad, Nintendo Wii U, Nintendo Wii, Nintendo 3DS.