Activision anunta Guitar Hero Live si un nou controller [video]

37

Guitar Hero Live vine cu doua noi modalitati de te juca, una first-person in cadrul careia te afli direct pe scena si interpretezi melodia ca un adevarat star, precum si GHTV, o colectie imensa de clipuri livrate non-stop, 24 e ore din 24, sub forma unor posturi TV care permit jucatorilor din toata lumea sa-si masoare puterile unul impotriva celuilalt.

 

Guitar Hero Live vine la pachet cu un nou controller cu doua randuri a cate trei butoane, ceea ce permite o experienta ideala de joc atat pentru cei care abia se familiarizeaza cu acest concept, cat si pentru veteranii francizei.

 

Caracteristici principale:

 

  • Mod first-person care permite jucatorului sa traiasca experienta unica a unui star rock ce se afla pe o scena, de la cele de club pana la cele in aer liber de la marile festivaluri.
  • Prima retea de canale TV, GHTV, care permite jucatorilor sa-si aleaga genul de muzica preferat si sa joace Guitar Hero Live impreuna cu prietenii lor, local sau online, intr-o competitie pentru a obtine cel mai bun scor.
  • Un nou controller pentru toti cei care vor sa joace Guitar Hero Live. Cei care abia acum se familiarizeaza cu noul concept pot folosi numai cele trei butoane de pe randul de jos, in timp ce veteranii pot incerca combinatii de butoane, de la cele simple pana la unele complexe.
  • O lista diversa de melodii din partea unor artisti si formatii precum The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil si Blitz Kids plus multi altii ce vor fi anuntati in lunile urmatoare.
  • O versiune pentru mobile ce ofera o experienta similara cu cea de pe console, fanii avand acum posibilitatea de a juca Guitar Hero Live oricand si oricum.

 

Publisher: Activision Publishing, Inc.

 

Developer: FreeStyleGames

                                   

Platforme: PlayStation®4 si PlayStation®3

                 Xbox One™ si Xbox 360™

                 Nintendo Wii U™

                 Device-uri mobile (modelele suportate vor fi confirmate inainte de lansare)

 

Data de lansare:        toamna 2015