Acer pregateste Bulgari, o tableta High-End cu Windows 8

21

Acer pregateste o tableta cu specificatii tehnice bunicele pentru acomodarea ultimului sistem de operare Microsoft, Windows 8. Tableta, cu nume de cod Bulgari, se va folosi de un procesor Intel i3 Haswell.

Procesoarele din aceasta categorie sunt destul de puternice si pot tine piept aplicatiilor mari consumatoare de resurse chiar si pe un desktop, daca sunt ajutate de o placa video decenta. i3-urile din generatiile precedente sufereau insa la capitolul grafica. Ele reuseau doar sa randeze fisiere video la rezolutii 1080p, sa ruleze cateva jocuri la detalii minime, in conditii decente si erau considerate mai mult procesoare de office cant era utilizat cipul GPU integrat.

Odata cu Haswell, Intel promite ca lucrurile se vor shimba. Grafica bazata pe noua arhitectura atenteaza la jocuri precum Assassin’s Creed si promite ca va oferi o experienta placuta, eliminand necesitatea unui cip grafic dedicat din lista de cumparaturi a gamer-ilor de ocazie.

Revenind la tableta Bulgari, Acer ii monteaza pe langa procesorul i3 Haswell, un ecran de 11.6inch IPS, 4GB de RAM, 64GB spatiu de stocare, slot pentru extinderea acesteia si camera de 8MP.

Pretul nu este estimat dar, nu ne asteptam nici la pomana. Tableta Acer Bulgari ar putea fi prezentata luna viitoare.

Πηγή: gsmarena