Acer lanseaza primul monitor curbat din lume cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC

20

Acer a anuntat Acer Predator XR3, un nou monitor curbat cu diagonala de 34 inch si format ultra-wide, 21:9. Acesta este primul display curbat din lume care beneficiaza de tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru a oferi cea mai buna experienta in cadrul jocurilor video.

 

Sunetul DTS este asigurat de cele doua boxe cu putere de 7W care, impreuna cu optiunea de iluminare ambientala si designul ofera o experienta multimedia completa. Noul Acer Predator XR34 are un ecran curbat cu rezolutie QHD (3440 x 1440) si format de ecran UltraWide de 21:9. Panoul IPS permite un unghi de vizualizare de 178 de grade, oferind cea mai buna experienta de gaming si de vizionare a filmelor. Noul dispozitiv reda 100% din gama de culori sRGB, asigurand reproducerea precisa a culorilor, o functie indispensabila pentru profesionistii din domeniul imagisticii si a entuziastilor foto.

Acer_Predator_XR3_04

Ecranul curbat plaseaza fiecare colt al imaginii la distanta egala fata de ochii utilizatorului si ofera astfel o experienta de redare uniforma. Datorita campului vizual largit si extinderii perceptiei vederii periferice, comparat cu un display plat, noul monitor Acer ofera o experienta de folosire superioara. Mai mult, noul XR34 poate fi configurat ca parte a unui sistem de mai multe monitoare, design-ul zero frame contribuind la obtinerea celei mai captivante experiente de gaming.

 

Acer a echipat XR34 cu o serie de caracteristici concepute in special pentru jucatori, printre care posibilitatea ajustarii culorilor pe sase axe prin NVIDIA G-SYNC sau afisarea direct pe ecran a ratei de refresh. Utilizatorii pot identifica cu usurinta daca este activat modul de utilizare G-SYNC datorita iluminarii ambientale rosii din partea inferioara a monitorului. Intensitatea acesteia se schimba in concordanta cu refresh rate-ul.

 

Proiectat sa fie ergonomic, monitorul XR34 poate fi inclinat de la -5° la 35° pe plan orizontal si cu 130 mm pe plan vertical, utilizatorii putand sa gaseasca cel mai confortabil unghi de redare. Tehnologia flicker-less previne obosirea ochilor in cazul sesiunilor prelungite de folosire a monitorului.

 

Noul XR34 este echipat cu intrari pentru DisplayPort si HDMI, avand incorporat si un hub USB 3.0 cu suport pentru incarcarea rapida a dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile.

 

Acer XR34 va fi disponibil in Romania din luna septembrie la preturi pornind de la 5499 lei.