Acer lanseaza mini PC-ul modular Revo Build si o noua serie de sisteme all-in-one Aspire U5

  11

  Acer a anuntat doua noi statii desktop cu Windows 10: seria all in one Aspire U5 de 23,8 inch si desktopul modular Revo Build Series, usor customizabil.  

   

  Noua serie de PC-uri all-in-one Aspire U5 are carcasa de 37mm si suport metalic, porturile de baza sunt pozitionate pe spatele sistemului, in timp ce porturile mai putin necesare precum butonul OSD sunt ascunse sub o clapeta laterala.

   

  Seria Aspire U5-710 vine cu generatia a sasea de procesoare Intel Core i7 si i5, grafica NVIDIA GeForce si pana la 16 GB de memorie pentru a oferi printre cele mai bune experinte de computing si entertainment.

   

  Noua serie de mini PC-uri Revo Build (M1-601) are o constructie modulara care le da consumatorilor libertatea de a-si construi singuri sistemul fara a avea nevoie sa deschisa carcasa. Modulele precum hard drive-ul portabil de 500GB/1TB vor fi disponibile la lansare, in timp ce bateria externa wireless, modul audio cu difuzor si microfoane, dar si alte functii vor fi lansate treptat. Unitatea de baza vine fie cu procesor Intel Pentium, fie Intel Celeron, grafica Intel HD integrata si 8GB de memorie RAM DDR4 ce poate fi usor upgradata.

   

  Acer Aspire U5-710 va fi disponibil in Romania din noiembrie a.c. la preturi incepand de la 4999RON, in timp ce Acer Revo Build M1-601 va putea fi cumparat tot din noiembrie la preturi pornind de la 1099 RON.