Acer lanseaza doua monitoare de 27 de inci construite pentru gaming

26

La cateva zile inainte sa inceapa evenimentul CES 2015, Acer continua sa surprinda si a lansat noi produse. Acum, firma a anuntat doua noi ecrane pentru computer, construite special pentru gaming high-end. Ambele display-uri incorporeaza cea mai noua tehnologie a imaginii pentru a oferi o experienta unica utilizatorilor.

 

Ecranele de 27 de inci ofera o rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli. Unul dintre monitoare, modelul XB270HU este primul ecran de gaming IPS care ofera un unghi de vedere de 178 de grade. Celalalt model de monitor, XG270HU ofera un unghi de vedere de 178 de grade si foloseste tehnologia de ecran edge-to-edge.

 

Desigur, ambele monitoare sunt deosebite prin marime si calitatea imaginii, insa ele mai beneficiaza si de tehnologia Nvidia G-Sync care ofera o stabilitate mai buna a imaginii si reimprospatarea acesteia la o rata de 144 Hz, sincronizata cu placile video. Totusi, pentru a putea fi conectat la unul dintre aceste monitoare, PC-ul proprietarului trebuie sa aiba cel putin o placa video Nvidia GeForce GTX 650Ti Boost.

 

XB270HU este primul monitor de gaming cu G-Sync care profita de tehnologia IPS care ofera unghiuri de vedere mai mari decat monitoarele traditionale. In plus, Acer sustine ca tocmai aceasta tehnologie ofera imagini foarte clare la o rata de improspatare mare. Inaltimea si orientarea monitorului poate fi si ea ajustata pe axa orizontala sau verticala.

 

Celalalt monitor, XG270HU este un edge-to-edge care poate servi perfect drept monitor secundar. Monitorul are un timp de raspuns de 1 milisecunda si, la nivel de conectivitate, vine cu suport petru HDMI 2.0, DVI si DisplayPort 1.2.

 

Cei de la Acer au declarat ca ambele monitoare vor ajunge efectiv la vanzare pe rafturile din toata lumea in luna martie. Deocamdata nu exista niciun fel de informatii legate de pret.

 

Πηγή: Slashgear