Acer lanseaza doua modele de monitoare de gaming

30

Acer lanseaza doua noi monitoare de gaming curbate, ultra-wide (21:9) – Acer XR341CK si XZ350CU, ce vor fi disponibile si in magazinele din Romania de luna viitoare. Cele doua modele dispun de tehnologie Frame Rate Sync.

 

Formatul 21:9 disponibil intr-un ecran curbat transforma experienta de vizionare, creand sentimentul unei participari active la actiune.  Acesta ofera o vizionare uniforma, in timp ce rezolutia UltraWide QHD (3440 x 1440) si unghiul de 178 de grade asigura  o experienta de joc, de lucru sau de vizionare de filme foarte reala. Monitoarele curbate Acer asigura o reproducere fidela a culorilor datorita suportului 100% pentru spectrul de culori sRGB, facandu-le ideale in activitatea de zi cu zi a designerilor si a fotografilor.

 

Tehnologia G-SYNC de la NVIDIA, disponibila pe noile modele de monitoare, permite eliminarea efectului de tearing care apare frecvent in jocuri. Aceasta permite placii grafice sa comunice cu monitorul si sa ajusteze rata de rendare pentru a furniza o experienta lina de vizionare.

 

Proiectate pentru a fi cat mai ergonomice, monitoarele pot fi inclinate de la un unghi de -5° la 35°si ajustate pe verticala pana la 130 mm, pentru o vizionare cat mai confortabila. Tehnologia EyeProtect include filtru pentru lumina albastra, tehnologie flicker-less, ajustare fina si comfyview pentru a reduce oboseala ochilor.

 

Cele doua monitoare vor fi disponibile la preturi incepand de la 5299 de lei.