Acer innoieste seriile de notebook-uri Aspire V Nitro si V 13

  14

  Acer a innoit gamele de laptopuri de gaming Aspire V Nitro si Aspire V 13, toate modelele incorporand procesoare Intel Core din cea de-a sasea generatie. Noile modele au carcasa din aluminiu, finisata cu ajutorul tehnologiei nano-imprint.

   

  Modelele actualizate din seriile Aspire V Nitro si Aspire V 13 ofera suport pentru USB 3.1 Type-C, in timp ce modelele “Black Edition” ale Aspire V Nitro au interfata Thunderbolt 3 care  suporta un transfer de pana la 10Gbps. Dispozitivele incorporeaza a sasea generatie de procesoare Intel Core, au memorie DDR4 de pana la 32GB, grafica NVIDIA GeForce si optiuni de stocare SATA III SSD/SSHD/HDD. Modelele ”Black Edition” au placa grafica NVIDIA GeForce GTX960M cu pana la 4GB de RAM GDDR5 si SSD-uri PCIe NVMe, intalnite doar la servere enterprise.

   

  Ambele modele Aspire V Nitro de 17 si de 15 inchi au un design cu margini usor curbate si slot pentru antena. Antena este pozitionata intr-unul din colturile display-ului asigurand o acoperire WiFi pe o raza 360 de grade, eliminand zonele moarte. Acer True Harmony Plus impreuna cu tehnologia Dolby Audio permit celor patru difuzoare incorporate sa furnizeze un sunet puternic pentru jocuri, filme si muzica. 

   

  Laptopurile sunt disponibile in doua variante de culori: Steel Black si Platinum White. Cu o grosime de doar 19,65 mm si o greutate de 1,5 kilograme, ele au fost create pentru a incapea cu usurinta intr-o geanta, si a rezista pe parcursul unei zile la birou, avand o autonomie de opt ore.

   

  Modelele Acer Aspire V 17 Nitro si V 15 Nitro vor fi disponibile in EMEA de la jumatatea lunii septembrie la preturi incepand de la 999 de euro, 899 de euro. Acer Aspire V 13 va fi disponibil de la mijlocul lunii octombrie, incepand cu 699 de euro.