Acer anunta noi laptopuri destinate pasionatilor de divertisment digital

15

Acer lanseaza noi laptopuri dedicate pasionatilor de divertisment digital. Aspire V 15 se remarca prin noul design cu insertii metalice, gama Aspire E combina design-ul sofisticat cu performante remarcabile, in timp ce gama Aspire ES ofera performante esentiale la un pret deosebit de atractiv. Noile modele de laptop-uri Acer vor beneficia de upgrade la Windows 10.

Aspire_V_15_02

Laptopurile Aspire V 15 ofera performante superioare datorita celei de-a cincea generatii de procesoare Intel Core cu care sunt dotate, dar si a chipset-ului nVidia GeForce 940M. Cu pana 16 GB de memorie RAM si pana la 2TB spatiu de stocare pe HDD1 sau 1TB spatiu de stocare Solid State Hybrid Drive (SSHD), utilizatorii pot accesa informatiile de care au nevoie intr-un timp scurt. Fotografiile, filmele, jocurile sau prezentarile prind viata pe ecranul Full HD, in timp ce sunetul Dolby Digital Plus si unitatea DVD-RW cu suport M-Disc, fac din Aspire V 15 laptop-ul ideal pentru orice tip de divertisment digital. Tastatura iluminata contribuie la stilul dispozitivului si se dovedeste a fi practica in mediile slab iluminate.

 

Aspire E Series sunt disponibile in mai multe versiuni de culoare si cu diagonala ecranului de 14 inch, 15.6 inci sau 17.3 inci. Carcasa cu textura inspirata de materialele textile a fost realizata prin intermediul unei proceduri noi, care implica scanarea 3D a mostrelor de material. Ulterior, acestea sunt reproduse prin procesul de printare 3D si finisate prin gravura laser.

 

Bazandu-se pe cele mai noi procesoare Intel1, pe procesoarele grafice NVIDIA GeForce 940M cu memorie DDR3 VRAM sau solutii grafice duale AMD Radeon R8 si R6, cu pana la 16GB memorie RAM si spatiu de stocare de 2TB pentru HDD sau 1TB pentru SSHD, noile laptop-uri Aspire E Series sunt alegerea ideala pentru indeplinirea sarcinilor cotidiene.

Aspire_ES_series_01

Nou lansata gama Aspire ES Series este raspunsul la nevoile de la birou si de acasa, combinand productivitatea si portabilitatea, intr-o maniera accesibila. Disponibile in cinci variante, in functie de diagonala ecranului de la 11.6 inci la 17.3 inci, toate laptop-urile Aspire ES beneficiaza de designul Acer FlowCurve. Concepute sa raspunda la toate nevoile utilizatorilor obisnuiti, noile dispozitive se bazeaza pe procesoarele Intel Pentium/Celeron cu consum redus de energie, dispun de pana la 8GB RAM memorie, 1TB spatiu de stocare si unitati optice optionale de tip DVD-RW.

 

De asemenea, gama E Series de la Lenovo ofera viteze de conexiune wireless 802.11ac de pana la trei ori mai rapide , datorita tehnologiei MU-MIMO dezvoltate de Qualcomm, care permite accesul simultan la acelasi canal de catre mai multi utilizatori. Gama Aspire E Series include si tehnologia audio dezvoltata de Acer – TrueHarmony. Aceasta ofera o experienta audio avansata noile, boxe aduc o redare audio imbunatatita, incluzand o gama mai mare de sunete joase si reducand distorsiunile. Egalizatorul optimizeaza echilibrul frecventelor, aducand la viata filmele, oferind mai multa profunzime muzicii si facand jocurile si mai captivante. De notat mai este si tehnologia BluelightShield, care reduce stresul simtit la nivelul ochilor in timpul utilizarii indelungate, prin reducerea emisiei de lumina albastra a monitorului.

 

Acer Aspire V 15 va fi disponibil in Romania din luna iulie cu preturi aproximative pornind de la 3699.9 lei. Gama Acer Aspire E este disponibila in oferta magazinelor cu preturi incepand de la 1499.9 lei. Gama Acer Aspire ES Series se va putea achizitiona din Romania incepand cu luna iunie la preturi incepand de la 1099.9 lei.