Acer a anuntat smartphone-ul Liquid E2

31

Producatorul taiwanez Acer a lansat modelul Liquid E2, o evolutie a primului smartphone cu Android din aceeasi serie, lansat cu doar cateva luni in urma.

Noul model dispune de un ecran de 4,5 inci, cu rezolutie 960 x 540 pixeli, si de procesor quad-core MediaTek MT6589, bazat pe arhitectura ARM Cortex A-7 si tactat la 1,2 GHz.

Liquid E2 mai dispune de 1 GB memorie RAM si de capacitate de stocare interna de 4 GB, insa este disponibil un slot pentru card microSD.

Camera din spate are un senzor de 8 megapixeli, iar cea secundara de 2 megapixeli. La conectivitate bifam: HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS si radio FM.

Terminalul are doua boxe stereo in fata, care suporta sunet DTS. In plus, este prezenta o facilitate numita Moodagent, care va crea playlist-uri bazate pe starea de spirit a utilizatorului. Dispozitivul va fi oferit in culorile alb si negru.

Acer va mai oferi si o optiune dual SIM pentru cei care doresc. Smartphone-ul va costa 229 euro la liber si va fi disponibil de la mijlocul lunii mai.

Πηγή: GSMArena