Accesoriile de fitness Fitbit si Nike sunt disponibile in exclusivitate la Orange

12

Incepand de astazi Orange ofera in exclusivitate noile gadgeturi de monitorizare fitness, cu ajutorul carora sa isi urmareasca activitatea zilnica, consumul de calorii, dieta sau somnul, prin simpla conectare wireless la smartphone sau laptop. Astfel, la Orange vor fi disponibile accesorii de fitness de la doua dintre cele mai importante branduri de monitorizare a activitatii sportive: Fitbit si Nike.

Accesoriile din gama Fitbit monitorizeaza, in timpul zilei, numarul de pasi efectuati, distanta parcursa, minutele de activitate, precum si caloriile arse, in timpul noptii calitatea somnului, iar dimineata vor asigura o trezire silentioasa. Gadgeturile sunt compatibile cu sistemele de operare Android si iOS, fara conectare prin cablu. Gama Fitbit cuprinde gadgeturi inovative precum bratara Fitbit Flex si dispozitivele discrete pentru curea Fitbit One si Fitbit Zip, dar si cantarul Fitbit Aria, care masoara greutatea, indicele de masa corporala si procentul de grasime corporala. Pretul accesoriilor Fitbit porneste de la 89 euro.

Gama de accesorii fitness cuprinde si un alt gadget de monitorizare a activitatii sportive Nike+ FuelBand, disponibil exclusiv la Orange, in 3 variante cu design inovator. Compatibil cu sistemul de operare iOS, Nike+ FuelBand masoara activitatea zilnica, caloriile arse si monitorizeaza fiecare pas. Pretul acestui accesoriu este de 199 euro.

De asemenea, pentru a-si utiliza smartphone-ul si atunci cand fac sport, clientii pot opta pentru banderolele Muvit sau Belkin, care le permit sa isi efectueze antrenamentele fara grija lor. Iubitorii motocicletelor si bicicletelor au la dispozitie un suport pentru smartphone, care poate fi fixat pe ghidoane circulare de diverse diametre si care protejeaza telefonul mobil in cazul unui impact, contactului cu apa, de murdarie, praf sau ploaie usoara.

“Deoarece ne dorim sa fim numarul unu pe piata de dispozitive interconectate, suntem incantati sa le oferim clientilor nostri pasionati de fitness, atat prin reteaua de magazine proprii, cat si prin magazinul online, incepand de astazi, o noua gama de gadgeturi inovatoare si performante care sa ii ajute sa obtina o forma fizica de invidiat. Credem ca rolul smartphone-urilor si al dispozitivelor interconectate este acela de a imbunatati viata clientilor care folosesc serviciile noastre digitale, de aceea, cu noile accesorii pentru fitness, ei sunt mereu la curent cu evolutia lor si stiu cat de aproape sunt de obiectivul pe care si l-au ales prin vizualizarea, in timp real, a graficelor, diagramelor si diverselor instrumente de calcul.” a declarat Alexandra Faciu, Senior Product Manager la Orange Romania.