Accesorii iPhone create din hartie

17

 Tastatura iPhone din hartie

Colectia de senzori iPhone nu inceteaza sa uimeasca. Un student a reusit sa invete iPhone-ul cum sa recunoasca diferite caractere pe o tastatura de hartie folosind accelerometrul telefonului, facand orice suprafata ce transmite vibratii intr-o tastatura cu dimensiuni reale.

Suport iPhone

Decupeaza o hartie sau un carton deja creat, foarte simplu si dragut, gata ,un suport pentru propriul smartphone a fost creat. Sablonul pentru taiat se poate downloda de pe internet, tot ce ai nevoie este o imprimanta, un carton, un cutter si o rigla.

Difuzor de hartie

Difuzorul din hartie

Alte amplificatoare boxe pentru iPhone deja exista, cu toate acestea ele sunt voluminoase, scumpe, realizate din material plastic, si nu reciclabil. Eco-amp, un adevrat difuzor ecologic. Amplificatorul iPhone este vandut in pachete plate, ceea ce face eco-amper un produs perfect pentru calatorii. Desi, eco-amper este facut din hartie, are durabilitate deoarece se poate plia si dupa ce a fost asamblat.

Carcasa de hartie

Carcasa de hartie

Un strat de hartie nu poate fi cel mai bun material folosit in protectia propriului iPhone, totusi asta nu inseamna ca nu il poti personaliza dupa placul inimii. Daca iti taie din costuri , asigurate ca niciuna din margini nu face acelasi lucru cu propriile degete.