Abonamentul Youtube care elimina reclamele ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului

17

Google a anuntat sistemul de abonamente pentru serviciul Youtube Music Key inca de toamna trecuta si se pare ca un abonament pentru retea care sa elimine complet mesajele publicitare este deja in lucru.

 

In schimbul unei sume lunare, acele mesaje publicitare de la inceputul materialelor video vor fi eliminate, iar acest tip de abonamente ar putea fi lansate inainte de sfarsitul anului, noteaza Bloomberg. Google ar fi trimis o serie de scrisori partenerilor Youtube in care a mentionat ca urmeaza sa fie introduse o serie de taxe lunare si un set actualizat de reguli. “Prin crearea unei oferte contra cost, vom genera o noua sursa de venit care va suplimenta si va ajuta cresterea serviciului dumneavoastra publicitar”, precizeaza scrisoarea.

 

Deocamdata, detaliile raman putine, dar cu siguranta vor aparea mai multe informatii in perioada urmatoare. Serviciul Youtube Music Key pe care Google l-a lansat anul trecut a fost introdus ca program pilot in 2013, iar dupa un an a devenit ceva de sine statator. Ramane de vazut care va fi strategia Google in ceea ce priveste viitorul Youtube.

 

Πηγή: Engadget