A inceput revolutia gadget-urilor care se pot purta: sosetele inteligente

14

Totul a inceput de la dorinta de a putea vorbi la telefon in timp ce conducem sau gasirea unei posibilitati de a ne pastra mainile libere la serviciu, chiar daca suntem angajati intr-o convorbire telefonica. Apoi ne-am dorit sa avem bratari care sa ne monitorizeze activitatea la fitness prin intermediul unei conexiuni cu smartphone-ul.

 

In prezent, dispozitivele pe care le purtam peste tot cu noi aduna foarte multe date. Totusi, nimic nu se compara cu datele adunate de sosetele inteligente. Pentru cei care doresc sa isi tina picioarele calde in stilul secolului 21, Sensoria a conceput Fitness Socks. Acesti ciorapi incorporeaza senzori care inregistreaza nu doar cat de des faci pasii, asa cum s-ar intampla in cazul unui pedometer, dar detecteaza si presiunea asupra labei piciorului si zona in care se exercita aceasta. Daca pe lista dumneavoastra de promisiuni pe 2014 se afla si sa va mentineti in forma, pare ca acesti ciorapi v-ar putea ajuta. Toate aceste date pe care le ofera va vor putea ajuta sa va numarati mai bine pasii, astfel incat sa obtineti o estimare corecta a valorilor.

 

Fitness Socks inregistreaza toate aceste date prin intermediul unei mici bande magnetice din zona gleznei. Utilizatorii pot sa conecteze dispozitivul fie la telefon prin intermediul conexiunii Bluetooth pentru a putea obtine date, fie sa le stocheze in memoria interna a acestui gadget, daca nu au posibilitatea sa si le descarce chiar atunci pe smartphone. Informatiile vor ramane in memoria sosetelor inteligente doua saptamani.

 

Sosetele inteligente Fitness Socks de la Sensoria se comercializeaza la pretul de 150 de dolari si se pot deja precomanda. Livrarile acestor sosete vor incepe in martie.

 

Πηγή: PocketNow