A fost confirmata camera de 20MP a cameraphone-ului Sony Honami

19

Dupa smartphone, smartwatch si phableta, singurul dispozitiv care lipsea din oferta Sony era cameraphone-ul. Nokia tocmai a stabilit standardul de anul acesta al dispozitivelor de acest tip odata cu lansarea Lumia 1020 si asteapta raspunsul concurentei.

Un posibil candidat ar putea fi Sony Honami. Se pare ca Sony Xperia Honami va integra un ecran de 5inch cu afisaj fullHD si va folosi cel mai puternic cipset al momentului, Snapdragon 800. Restul specificatilor includ memoria RAM de 2GB si spatiul de stocare interna de 16GB ce poate fi extins cu ajutorul unui microSD. Xperia Honami va fi alimentat de un acumulator de 3000mAh.

Camera este vedeta de pe acest dispozitiv. Senzorul Exmor RS de 20MP va avea dimensiunea obisnuita 1/2.3inch si nu 1/1.6inch cum se vehicula pana acum. Acesta va fi insotit de lentile Sony G si de procesor de imagine Sony BIONZ.

Lui Honami nu ii putea lipsi certificarea IP57, caracteristica dispozitivelor mobile Sony de anul acesta si cel mai nou sistem de operare Google, Android 4.2.

Prezentarea lui Xperia Honami este asteptata pe 4 Septembrie, in cadrul expozitiei IFA 2013 din Berlin.

Πηγή: gsmarena