A aparut primul trailer Star Wars Battlefront

26

Dupa un timp destul de lung de asteptare de la conferintele de presa din cadrul evenimentului E3, Electronic Arts si DICE au dat publicitatii primul trailer pentru jocul Star Wars Battlefront. Jocul se va lansa pe consolele PS4, Xbox One, dar si pe PC pe 17 noiembrie.

 

Imaginile prezentate in trailer sunt relativ limitate, dar potrivit unei publicatii de specialitate, Star Wars Battlefront va include batalii de pana la 40 de jucatori, locuri familiare ca Tatooine si Hoth, posibilitate de schimbare a unghiului de vizualizare de la cel al personajului la unul din afara, ceea ce va permite un control mai bun al caracterului cu care joaca utilizatorul. In plus, jucatorii se vor putea urca in vehicule ca AT-ST si X-Wing.

 

Jocul va include si un mod single-player numit Battlefront Missions, similar cu cel care era inclus in jocurile originale in care utilizatorii trebuiau sa atinga aceleasi obiective in cadrul acelorasi harti folosite in modul multi-player. Iata si materialul video cu trailerul jocului Star Wars Battlefront:

 

 

Πηγή: BGR