A aparut primul joc pentru aplicatia Facebook Messenger

24

Facebook a dezvaluit recent ca a deschis platforma Messenger si catre dezvoltatorii de aplicatii third-party, iar acum aplicatia de mesagerie a primit primul joc special creat. Doodle Draw este primul “joc adevarat” pentru Facebook Messenger care pana acum avea doar suport pentru aplicatii care creau GIF-uri si altele asemenea.

 

Doodle Draw este, practic, o versiune social media a jocului Pictionary. Jocul sugereaza un cuvant utilizatorului, acesta va desena reprezentarea lui pe ecran si va putea sa ii dea share pe Facebook sau in conversatiile private de chat pe care le are cu prietenii. Apoi, prietenii vor incerca sa ghiceasca ce anume reprezinta ceea ce a desenat utilizatorul. Desigur, acest joc este unul foarte simplu, dar se potriveste perfect in aplicatia de mesagerie.

 

O parte a jocului care poate capata valente negative este ca utilizatorii castiga puncte atunci cand isi conving prietenii sa participe. Asta inseamna ca pot exista utilizatori care isi vor spama prietenii cu cereri de acest tip.

 

Πηγή: Engadget