7 noi canale HD in oferta de televiziune de la Romtelecom

106

Din 16 ianuarie, grila de canale a Romtelecom se imbogateste cu sapte noi canale High Definition: AXN HD, History HD, Sundance HD, Shorts HD, iConcerts HD, FashionTV HD si Filmbox HD. Acestea vor fi disponibile promotional fara costuri suplimentare pentru toti clientii Romtelecom care au pachetul HD.

 

Canalele nou introduse acopera o gama larga de tematici, la o calitate a imaginii excelenta: cei pasionati de filme se pot delecta urmarind filmele si serialele disponibile pe AXN HD si Filmbox HD, cele mai noi productii independente pe Sundance HD sau divertisment faptic (factual entertainment) pe History HD ori filme de scurt metraj pe Shorts HD. Melomanii au la dispozitie iConcerts HD, iar fashionistele vor putea vedea in cele mai mici detalii ultimele trenduri in moda pe FashionTV HD.

 

Toate cele sapte canale nou introduse in oferta de televiziune de la Romtelecom vor fi disponibile promotional clientilor care au pachetul HD.

 

 

Despre Romtelecom

Cu o expertiza de peste 80 de ani pe piata româneasca de telecomunicatii, Romtelecom ofera astazi o gama completa de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodarii, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce. La finalul celui de-al treilea trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,8 milioane de abonamente in portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet in banda larga si voce, precum si solutii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.