33 milioane de euro, tranzactionati in 2014 prin platforma de e-commerce Teamshare

18

Valoarea totala a tranzactiilor realizate prin aplicatiile de e-commerce bazate pe platforma integrata Teamshare a depasit, in 2014, suma de 33 milioane de euro. La nivelul primului trimestru al acestui an, volumele tranzactionate prin Teamshare de catre clientii care folosesc aceste solutii de comert online au inregistrat o crestere de circa 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

Teamshare reprezinta o solutie completa si integrata de comert electronic, care se adreseaza atat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse, cat si magazinelor online. Platforma Teamshare, dezvoltata de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, include un sistem complet de comert electronic care comunica cu celelalte aplicatii folosite de clienti, precum cele de contabilitate, gestiune stocuri si facturare, plati online si portaluri tip marketplace.

 

Odata cu integrarea tuturor acestor sisteme, intregul proces prin care o companie preia comanda unui client este automatizat. Datele sunt comunicate direct intre aplicatii in timp real, fara a fi nevoie de interventie umana, fapt ce elimina timpii de procesare a unei comenzi. La randul sau, site-ul va afisa in timp real orice modificare operata in sistemul de gestiune, precum disponibilitatea stocului sau schimbari de pret. Platforma se adreseaza in principal companiilor tip business to business, care reprezinta 80% dintre clientii Teamshare. Cele mai solicitate servicii sunt site-urile integrate atat cu sistemele de gestiune ale clientilor, cat si cu marketplace-urile. Compania a implementat peste 200 de site-uri si aplicatii online integrate cu succes.

 

Compania isi propune sa atraga in 2015 peste 30 de noi clienti medii si mari, pentru care sa implementeze cel putin 40 de magazine online integrate complet.