3 metode sa-ti faci iPhone-ul o arma mortala

63

Nu mai trebuie sa-ti ascunzi iPhone-ul in cizme sau in chiloti atunci cand esti in autobuz sau cand treci printr-o zona dubioasa, de frica ca iti va fi furat.

 

In primul rand, poti opta pentru Knucklecase. Atasezi de telefon o carcasa in care este incorporat un pumnal box si poti sa mergi linistit cu iPhone-ul in mana. Atenteaza cineva la el, trebuie doar sa ai pozitia necesara, curajul, forta si indemanarea sa lovesti cum trebuie. Pe langa asta, carcasa-box functioneaza si ca un maner stabil care va impiedica iPhone-ul sa-ti alunece printre degete, pentru ca se mai intampla si asta. Pentru iPhone 4, pumnalul-box costa 40$, iar pentru modelele 5 si 5s, costa intre 99$ si 125$. Il poti cumpara in variantele argintiu, negru, auriu, roz sau verde, nuante care se potrivesc cu rosul sangelui.

 

knucklecase-orig

 

Un alt accesoriu de autoaparare pentru iPhone este spray-ul cu piper. Canistra se ataseaza de marginea laterala a telefonului, scoti iPhone-ul, tintesti ochii sau nasul si gata, e posibil sa scapi de atacator. Spray-ul se activeaza in 6.5 secunde si are o arie de 1 metru jumatate. Tintesti si astepti cateva secunde ca sa cauzezi iritatia ochilor, nasului si pielii atacatorului. Totusi, cand esti la o conferinta sau intr-un mediu sigur, poti sa detasezi canistra de piper de pe iPhone. Carcasa cu piper SmartGuard costa 35$ si poate parea un accesoriu la moda daca il cumperi negru, alb sau roz.

 

dangerouscases_1-100068144-orig

 

Nu in ultimul rand, poti opta pentru The Yellow Jacket, care are nu mai putin de 650.000 de volti, putere care iti poate alimenta bateria telefonului sau care poate sa faca un atacator sa-si potoleasca instictele cu electricitate. Dai jos siguranta care acopera borna electrica si apesi butonul de declansare. Device-ul va face un zgomot electric puternic si va elibera un miros de ozon. Vei speria pe toata lumea din jurul tau, incat se va intimida si atacatorul. O astfel de carcasa costa 99$ pentru 4/4s, neagra, roz, alba, galbena sau rosie. Pentru celelalte modele de iPhone si de Galaxy S4, The Yellow Jacket va aparea la finalul lui 2013. Pana atunci, optezi pentru alte metode de autoaparare.

 

tasercase-100068158-orig 

 

Toate armele astea sunt legale numai in cazul autoapararii. Se poate intampla ca paranoia sau neindemanarea sa le intoarca impotriva ta sau a altora, dar ce mai conteaza cand ai un spray cu piper roz, un pistol cu electrosocuri galben sau un pumnal-box auriu atasat de tentantul tau iPhone? Te vei simti ca in filmele de actiune.

Πηγή: macworld