1Password pentru Android primeste o noua interfata si cititor de amprenta

204

1Password pentru Android a primit un update important care aduce, pe langa optiuni noi, si o schimbare majora la nivelul interfatei. Astfel versiunea 6 a aplicatiei e adaptata Material Design si pare un produs complet nou cu un design curat si ordonat.

 

In plus, noua varianta a 1Password are o multime de bare de optiuni si un buton de tip “float” care permite utilizatorilor accesul rapid la adaugarea unei noi parole. De asemenea, utilizatorii care detin dispozitive Android dotate cu cititoare de amprenta (cum sunt Nexus 5X sau 6P) care ruleaza versiunea de soft Android Marshmallow vor descoperi ca aplicatia are acum si suport pentru cititorul de amprenta care tine loc de parola.

 

Versiunea 6 a 1Password vine echipata si cu o varianta beta a 1Password for Teams care ofera un sistem de protectie in care utilizatorii lucreaza in grup sau in familie. Un membru poate fi adaugat usor grupului prin simpla scanare a unui cod QR.

 

Cu siguranta ca aplicatiile de tip manager de parole sunt extrem de utile pentru pastrarea unei securitati in mediul online. 1Password este o alternativa care merita incercata, insa utilizatorii au nevoie de dispozitive care sa ruleze sistemul de operare Android 4.1 sau mai nou pentru a putea instala aplicatia.

 

Πηγή: Engadget