127 cele mai bune aplicatii Android din lume, selectate de Google

23

Utilizatorii care tocmai au primit un dispozitiv Android de sarbatori se sunt incurcati de multimea de aplicatii din care trebuie sa aleaga in Play Store se vor bucura de faptul ca Google a ales sa faca un top. De altfel, aceasta lista ar putea fi utila si unor utilizatori Android mai vechi care poate au trecut cu vederea unele dintre aplicatiile foarte bune pe care le pot descarca din magazinul online.

 

In urma selectiei, Google a alcatuit o lista cu 127 cele mai bune aplicatii existente in Play Store si le-a numit “de neratat”. Cum magazinul online are peste 1 milion de aplicatii, cu siguranta gasirea uneia cu adevarat bune este o provocare. Tocmai de aceea, cei de la Google si-au dorit sa faca procesul de selectie mai usor si au alcatuit clasamentul care contine aplicatii de cea mai buna calitate. Desigur, unele dintre acestea se afla deja instalate pe majoritatea dispozitivelor Android (ca aplicatia Youtube), insa exista si unele care pot oferi functii interesante, chiar daca nu se afla printre cele mai cunoscute.

 

Lista alcatuita de Google care contine cele mai bune 127 de aplicatii pentru Android care se pot descarca din magazinul online Play Store poate fi gasita aici.

 

Πηγή: BGR