Telekom Romania, prezenta cu doua nominalizari in finala competitiei Global Carrier Awards 2015

18

Telekom Romania a fost nominalizata la doua categorii in finala Global Carrier Awards 2015, organizata de Capacity Magazine, cea mai prestigioasa publicatie la nivel global dedicata industriei de telecomunicatii wholesale.

 

Astfel, pentru al treilea an consecutiv, divizia Telekom Romania dedicata relatiilor cu operatorii de telecomunicatii din tara si din strainatate a fost selectata ca finalista in cadrul competitiei la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”.

 

De asemenea, performantele si dedicarea echipei Telekom Romania sunt recunoscute la nivel global prin nominalizarea companiei la „Cea mai buna echipa de vanzari”, categorie inclusa de organizatori in premiera la aceasta editie.

 

Nominalizarea la cele doua categorii este dovada faptului ca am realizat cu succes primii pasi in calatoria de transformare catre o organizatie integrata puternica si ca am avut abilitatea de a realiza cu succes sinergiile fix-mobil. Recunoasterea in industrie am primit-o si in trecut, iar faptul ca anul acesta echipa noastra a fost nominalizata la categoria <> este o dovada in plus ca suntem mai puternici, ca serviciile noastre convergente sunt la cele mai inalte standarde, atat in regiunea noastra, cat si la nivel international. Toate acestea ne incurajeaza sa mergem mai departe, iar planurile de expansiune catre piete precum Africa, Orientul Mijlociu si CSI (Comunitatea Statelor Independente) reprezinta orizonturi catre care ne indreptam cu multa incredere si curaj”, a declarat Dumitru Vlad, Directorul Telekom Romania Wholesale.

 

Juriul a analizat contributia fiecarei companii inscrise in competitie in ceea ce priveste dezvoltarea pietei regionale si globale, pe baza unor criterii principale precum: feedback-ul pozitiv si recomandarile din partea celor mai puternici jucatori, proiecte si initiative notabile, dimensiunea afacerii si cresterea organica a acesteia, diversificarea portofoliului de servicii, cat si importanta rolului companiei in regiune, respectiv la nivel global.

 

Aflata la cea de-a 11-a editie, la Global Carriers Awards 2015 s-au inscris peste 160 de companii din intreaga lume, competitia fiind jurizata de 20 de experti consacrati din industrie, cat si de reprezentanti ai echipei editoriale a publicatiei.

 

Premiile vor fi anuntate la Capacity Europe in Paris, in cadrul unei ceremonii festive care va avea loc in seara zilei de 3 noiembrie 2015.